Partio on
mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle!

Aikuisena voit toimia mahdollistajana lasten harrastukselle ja päästä toteuttamaan itseä monenlaisissa ympäristöissä. Vapaaehtoistyön ohella saat monipuolisen harrastuksen, jossa pääset tekemään tärkeää lapsi- ja nuorisotyötä, pystyt hyödyntämään jo osaamiasi taitoja sekä kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi. Sinun ei tarvitse osata kaikkea toimintaan tullessasi, sillä partiossa on kattava koulutusjärjestelmä. Koulutusta löytyy esimerkiksi ryhmänjohtamiseen, nuorten kanssa toimimiseen sekä erä- tai ensiaputaitoihin ja moniin muihin asioihin. Voit tulla mukaan viikoittaiseen toimintaan tai osallistua silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukaan voi tulla esimerkiksi leireille, retkille sekä erilaisiin ja erikokoisiin projekteihin tai osallistua aikuisten partioryhmään.

Avoimet pestit

Ruukin Samoojista löytyy myös erilaisia ja erikokoisia projekteja esimerkiksi varainkeruun, retkeilyn sekä kämpän kunnostamisen parista. Ota rohkeasti yhteyttä, etsitään sinulle sopiva projekti.

Partioryhmä aikuisille

Lippukuntamme järjestää myös aikuisille suunnattua yhteistä partiotekemistä, joka ei sido tai velvoita mihinkään muuhun partiotoimintaan.

Tule mukaan

Mukaan toimintaamme ja partion jäseneksi ilmoittaudutaan täyttämällä jäsenhakemus.  Milloin vain on hyvä aika ilmoittautua mukaan!