TULE HARRASTAMAAN PARTIOTA SIIKAJOELLE!

Ensimmäiset askeleet partiopolulla otetaan liittymällä partioon. Ruukin Samoojissa uutta partiolaista odottaa puuhakkaat partiokokoukset, reippaat retket ja leirit, monet uudet kaverit, kokemukset ja seikkailut. Partiopolusta voi tulla pitkä, jopa elämän halki jatkuva antoisa taival. Jossakin matkan varrella häämöttää koko partiotoiminnan tavoite: persoonallisuudeltaan tasapainoinen, terve, vastuuntuntoinen ja itsenäisesti ajatteleva yhteiskunnan jäsen.  

Liity Ruukin Samoojiin

Mukaan toimintaamme ja partion jäseneksi ilmoittaudutaan täyttämällä jäsenhakemus. Viikkotoiminta ja mahdolliset uudet ryhmät käynnistyvät syyskuussa, mutta milloin vain on hyvä aika ilmoittautua mukaan! Jäsenhakemuksen jättämisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä. Mikäli partioryhmät ovat täynnä, siirrämme hakemuksen jonoon. Nuori partiolainen pääsee jonon ohi, mikäli tuo mukanaan aikuisen ryhmänjohtajaksi mahdollistamaan harrastusta.

Partioryhmästä paikan saanut voi käydä kokeilemassa partiotoimintaa kolme kertaa maksutta. Ilmoitathan välittömästi ryhmänjohtajalle, mikäli lapsesi ei jatka partiossa. Suomen Partion jäsenmaksu on noin 60 euroa vuodessa, lippukunta ei peri erillistä jäsenmaksua tämän lisäksi. Jäsenmaksuun sisältyy partiovakuutus. Perheet, joissa on useampi lapsi, saavat alennusta jäsenmaksusta ja useiden leirien leirimaksuista. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten on mahdollisuus hakea jäsenmaksuvapautusta Suomen Partiolaiset- Finlands Scouter ry:ltä. Laskussa on ohjeet jäsenmaksuvapautuksen hakemiseen. Jäsenmaksun lisäksi kerätään osallistumismaksuja esimerkiksi retkiin ja tapahtumiin. Lippukunnan retkien ja leirien maksut pidetään mahdollisimman alhaisina. 

Avoimet pestit

RuSa:sta löytyy myös erilaisia ja erikokoisia projekteja esimerkiksi varainkeruun, retkeilyn sekä kämpän kunnostamisen parista. Ota rohkeasti yhteyttä, etsitään sinulle sopiva projekti.

Lisätietoa toiminnasta saat pirauttamalla tai laitamalla viestiä lippukunnanjohtaja Elinalle tai ohjelmajohtaja Katille.

Elina Niskala, 044 061 6972
Kati Mehtomaa, 040 962 8941
etunimi.sukunimi@partio.fi