Lippukunnan ryhmät

Partioryhmät kokoontuvat Siikajoen kuntakeskuksessa, Ruukissa, Hietamaan vapaa-aikakeskuksen ja Vauhtimajan ympäristössä (Hietamaantie 92, 92400 RUUKKI). Kutsumme Vauhtimajaa partiolaisittain koloksi. Touhuamme paljon ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen on tärkeää.

Lippukunnassamme on viikkotoimintaa alakouluikäisille sudenpennuille ja seikkailijoille, yläkouluikäisille tarpojille sekä aikuisille suunnattua yhteistä partiotekemistä. Uusia partioryhmiä voidaan perustaa, jos saamme uusia aikuisia mukaan ja vetämään heille toimintaa.

Sudenpennut

Sudenpentuja ovat 7–9-vuotiaat eli 1.–3.-luokkalaiset partiolaiset. Sudenpentulaumojen toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat.

Kokoontumisajat:
Merikotkat (2013-2015 syntyneille) kokoontuu torstaisin 18–19.
Ryhmän tila: 6 paikkaa vapaana, ilmoittaudu mukaan!
Akela: Kati Mehtomaa ja Kati Huotari.

Ilvekset (synt. 2013 ja 2014) kokoontuu torstaisin kello 19–20.
Ryhmän tila: Täynnä.
Akela: Kati Mehtomaa, Kati Huotari ja Riikka Ralaste.

Seikkailijat

Seikkailijoita ovat 10–12-vuotiaat eli 4.–6.-luokkalaiset. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja, osallistuvat partiotaitokisoihin ja retkeilevät paljon. Etsimme tosi tarkoituksella lisää aikuisia ryhmänjohtajia seikkailijoiden viikkotoimintaan, ota yhteyttä!

Kokoontumisajat:
Seikkailevat Ilvekset (synt. 2012), kokoontuu tiistaisin kello 19–20.
Ryhmän tila: Täynnä.
Sampo: Antti Ahosola.

Seikkaileva Karhukopla (synt. 2010-2011), kokoontuu maanantaisin kello 18-19.30.
Ryhmän tila: Täynnä.
Sampo: Elina Niskala

Tarpojat

Tarpojat ovat yläkouluikäisiä 13–15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojien kaikessa tekemisessä korostuu yhdessä tekeminen, kehittyminen ja elämykset.

Kokoontumisajat:
Tarpova Karhukopla (synt. 2008-2009), kokoontuu maanantaisin kello 18-19.30.
Ryhmän tila: paikkoja vapaana, ilmoittaudu mukaan!
Luotsi: Elina Niskala

Tarpovan Karhukoplan viikkotoiminta on yhtä aikaa Seikkailevan Karhukoplan kanssa, tarpojaohjelma kulkee seikkailijaohjelman rinnalla. Mahdollisuuksien mukaan tarpojille on lisäksi erillistä ohjelmaa yhteistyössä lähialueen lippukuntien kanssa.

Aikuiset

Lippukuntamme järjestää myös aikuisille suunnattua yhteistä partiotekemistä, joka ei sido tai velvoita mihinkään muuhun partiotoimintaan.
Ryhmän tila: Paikkoja vapaana, ilmoittaudu mukaan!

Aikuisten partiohenkinen ulkoiluryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Tavoitteena on koota yhteen luonnossa liikkujia tai sellaiseksi haluavia. Kiinnostuksen mukaan ryhmä voi toteuttaa myös pieniä yhden tai kahden yön retkiä/vaelluksia. Ryhmään voi tulla sellaisena kuin on, sinun ei tarvitse osata suunnistaa, omata superkuntoa tai hallita erätaitoja. Aiempaa partiotaustaa ei myöskään tarvitse olla. Lisätietoja: Elina ”Elli” Niskala, 044 0616 972. Seuraa ilmoittelua somessa ja tule tutustumaan toimintaan!

Ruukin FK-kerhon Vauhtimaja tarjoaa tilat partiotoiminnalle. Kuva: Jussi Pietarila