Lippukunnan ryhmät

Partioryhmät kokoontuvat Siikajoen kuntakeskuksessa, Ruukin Yrityspuistossa, Tiilitehtaan 2.kerroksessa osoitteessa Ahlströmintie 1 C, 2.krs, 92400 Ruukki. Toimintaa järjestetään Hietamaan vapaa-aikakeskuksen ja Vauhtimajan ympäristössä (Hietamaantie 92, 92400 RUUKKI). Kutsumme Yrityspuiston tilojamme partiolaisittain koloksi. Touhuamme paljon ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen on tärkeää.

Lippukunnassamme on viikkotoimintaa alakouluikäisille sudenpennuille ja seikkailijoille, yläkouluikäisille tarpojille sekä aikuisille suunnattua yhteistä partiotekemistä. Uusia partioryhmiä voidaan perustaa, jos saamme uusia aikuisia mukaan ja vetämään heille toimintaa.

Syksyn 2024 ryhmät ja aikataulut päivittyvät pian!

Kesäpartiokerho

Kesäpartiokerho on suunnattu vuosina 2014-2017 syntyneille lapsille. Kerhossa leikitään ulkona ja liikutaan luonnossa, puuhaillaan pieniä kädentaitoja, tutustutaan jokaisenoikeuksiin ja tavallisimpiin kasveihin kaikenlaista ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä sekä saadaan uusia kavereita.

Lisätietoja voit kysyä Elinalta, p. 0440616972 tai elina.niskala@partio.fi.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla tästä linkistä!

Sudenpennut

Sudenpentuja ovat 7–9-vuotiaat eli 1.–3.-luokkalaiset partiolaiset. Sudenpentulaumojen toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. Etsimme tosi tarkoituksella lisää aikuisia ryhmänjohtajia sudenpentujen viikkotoimintaan, ota yhteyttä!

Sudenpentulauma Jääkarhut (2014-2016 syntyneille) kokoontuu: torstaisin klo 18-19
Ryhmän tila: Tilaa
Akelat: Sanna-Maria Heikkinen

Seikkailijat

Seikkailijoita ovat 10–12-vuotiaat eli 4.–5.-luokkalaiset. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja, osallistuvat partiotaitokisoihin ja retkeilevät paljon. Etsimme tosi tarkoituksella lisää aikuisia ryhmänjohtajia seikkailijoiden viikkotoimintaan, ota yhteyttä!

Seikkalijavartio Metsäkauriit (synt. 2013), kokoontuu: torstaisin kello 19-20
Ryhmän tila: Tilaa
Sampo: Kati Mehtomaa

Seikkailevat Ilvekset (synt. 2012), kokoontuu: tiistaisin klo 18-20
Ryhmän tila: Täynnä.
Sampo: Antti Ahosola.

Tarpojat

Tarpojat ovat alakoulun 6.luokkalaisia ja yläkouluikäisiä 13–15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojien kaikessa tekemisessä korostuu yhdessä tekeminen, kehittyminen ja elämykset sekä retket ja leirit.

Kokoontumisajat:
Tarpova Karhukopla (synt. 2011-2009), kokoontuu maanantaisin klo 18-19.30
Ryhmän tila: tilaa
Luotsi: Elina Niskala

Mahdollisuuksien mukaan tarpojille on lisäksi erillistä ohjelmaa yhteistyössä lähialueen lippukuntien kanssa.

Haluaisitko sinä 15-vuotta täyttänyt nuori tai aikuinen toimia mahdollistajana tarpojavartion harrastukselle? Meillä olisi sinulle paikka mukavassa porukassa erityisesti leirien ja retkien valvojana. Säännöllistä viikoittaista sitoutumista ei tässä tarvitse! Myös tämä vapaaehtoispesti mahdollistaa sinulle osallistumisen partion muihin tapahtumiin ja koulutuksiin. Lisätietoja Elinalta.

Nuorten ja aikuisten yhteisryhmä,

jousiammuntavartio Nuolisammakot

Syksyllä 2023 aloitti kokeiluryhmä Nuolisammakot, joka on tarkoitettu kaikille 2013 syntyneille ja sitä vanhemmille, myös aikuisille.
Nuolisammakot on partio goes arching-henkinen ryhmä, jossa harrastetaan sekä jousiammuntaa että partiota. Partio-ohjelma räätälöidään osallistujien iän ja toiveiden mukaan.

Partiolla on käytössä vastakaarijousia ja taljajousia sekä oikea- että vasenkätisille, lapsille ja aikuisille. Myös maalitaulut, taustat, nuolet ja muut tarvikkeet löytyvät, mutta omallakin jousella saa ampua.

Ryhmä kokoontuu Revonlahden koululla keskiviikkoisin klo 18-20.

Klo 18-19 alakouluikäiset

klo 19-20 yläkouluikäiset ja vanhemmat

Aikuiset

Lippukuntamme järjestää myös aikuisille suunnattua yhteistä partiotekemistä, joka ei sido tai velvoita mihinkään muuhun partiotoimintaan.
Ryhmän tila: Paikkoja vapaana, ilmoittaudu mukaan!

Aikuisten ryhmä on tauolla! Mikäli olet kiinnostunut aikuisten partiotoiminnasta, ole yhteydessä Elinaan.