Lippukunnan ryhmät

Partioryhmät kokoontuvat Siikajoen kuntakeskuksessa, Ruukissa, Hietamaan vapaa-aikakeskuksen ja Vauhtimajan ympäristössä (Hietamaantie 92, 92400 RUUKKI). Kutsumme Vauhtimajaa partiolaisittain koloksi. Touhuamme paljon ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen on tärkeää.

Lippukunnassamme on viikkotoimintaa alakouluikäisille sudenpennuille ja seikkailijoille sekä aikuisille suunnattua yhteistä partiotekemistä. Uusia partioryhmiä voidaan perustaa, jos saamme uusia aikuisia mukaan ja vetämään heille toimintaa.

Sudenpennut

Sudenpentuja ovat 7–9-vuotiaat eli 1.–3.-luokkalaiset partiolaiset. Sudenpentulaumojen toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. Sudenpentulauman akeloina eli aikuisina johtajina toimivat syyskaudella 2022 Kati Mehtomaa ja Kati Huotari.

Syksyn 2022 kokoontumisajat:
Uusi syyskuussa 2022 aloittava ryhmä (2013-2015 syntyneille) kokoontuu torstaisin 18–19.
Ryhmän tila: 9 paikkaa vapaana, ilmoittaudu mukaan!

Ilvekset (synt. 2013 ja 2014 ) kokoontuu torstaisin kello 19–20
Ryhmän tila: Täynnä

Seikkailijat ja tarpojat

Seikkailijoita ovat 10–12-vuotiaat eli 4.–6.-luokkalaiset. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja, osallistuvat partiotaitokisoihin ja retkeilevät paljon. Tarpojat ovat yläkouluikäisiä 13–15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojien kaikessa tekemisessä korostuu yhdessä tekeminen, kehittyminen ja elämykset.

Syyskaudella 2022 Seikkailevien Ilvesten sampona eli aikuisena johtajana toimii Antti Ahosola ja Karhukoplien sampona/luotsina Elina Niskala. Sekä Antti että Elina etsivät tosi tarkoituksella aikuista johtajaparia kaverikseen viikkotoimintaan, ota yhteyttä!

Kevään 2022 kokoontumisaika:
Karhukopla kokoontuu keskiviikkoisin kello 18–20.
Sampo: Jussi ja Tiina Pietarila.
Ryhmän tila: Täynnä.

Syksyn 2022 kokoontumisajat:
Seikkailevat Ilvekset (synt. 2012), kokoontumisaika ei vielä tiedossa.
Ryhmän tila, Täynnä.

Karhukopla (synt. 2008-2011), kokoontumisaika ei vielä tiedossa.
Seikkailijaikäisten (synt. 2010-2011) ja tarpojaikäisten (synt. 2008-2009) viikkotoiminta on yhtä aikaa, tarpojaohjelma kulkee seikkailijaohjelman rinnalla. Kerran kuukaudessa järjestetään luotsin johdolla tarpojille oma kokoontuminen. Tarpojaikäiset saavat omia vastuutehtäviä viikkotoiminnassa.
Ryhmän tila: Täynnä, 1 jonossa.

Aikuiset

Lippukuntamme järjestää myös aikuisille suunnattua yhteistä partiotekemistä, joka ei sido tai velvoita mihinkään muuhun partiotoimintaan.
Ryhmän tila: Paikkoja vapaana.

Aikuisten partiohenkinen ulkoiluryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Tavoitteena on koota yhteen luonnossa liikkujia tai sellaiseksi haluavia. Kiinnostuksen mukaan ryhmä voi toteuttaa myös pieniä yhden tai kahden yön retkiä/vaelluksia. Ryhmään voi tulla sellaisena kuin on, sinun ei tarvitse osata suunnistaa, omata superkuntoa tai hallita erätaitoja. Aiempaa partiotaustaa ei myöskään tarvitse olla. Lisätietoja: Elina ”Elli” Niskala, 044 0616 972. Seuraa ilmoittelua somessa ja tule tutustumaan toimintaan!

Ruukin FK-kerhon Vauhtimaja tarjoaa tilat partiotoiminnalle. Kuva: Jussi Pietarila