Ulkoiluryhmä kokoontuu perjantai-iltana 3. joulukuuta kello 18

Tervetuloa mukaan Ruukin Samoojien partiohenkiseen ulkoiluryhmään. Lähtö Hietamaan parkkipaikalta. Ei ennakkoilmoittautumista. Ohjelmassa iltakävely mukavassa seurassa sekä luonnosta ja omista eväistä nauttimista. Varaa mukaan tasku-/otsalamppu.

Tule sellaisena kuin olet, sinun ei tarvitse osata suunnistaa, omata superkuntoa tai hallita erätaitoja. Aiempaa partiotaustaa ei myöskään tarvitse olla. Ryhmästä saat uusia ystäviä, joiden kanssa seikkaillaan ja nauretaan. Osallistuminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään muuhun partiotoimintaan.

Ruukin Samoojien järjestämä, aikuisille suunnattu, partiohenkinen ulkoiluryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa, joka kuukauden ensimmäinen lauantai (oikeus muutoksiin pidätetään). Ulkoilukohde vaihtuu kuukausittain. Tavoitteena on koota yhteen luonnossa liikkujia tai sellaiseksi haluavia. Kiinnostuksen mukaan ryhmä voi toteuttaa myös pieniä yhden tai kahden yön retkiä/vaelluksia. Aikuispartiossa mukana oleminen edellyttää partioon liittymistä. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on noin 60 euroa / vuosi. Toimintaa voi käydä kokeilemassa loppuvuoden 2021 maksutta.

Hyppää rohkeasti mukaan uuden luontoharrastuksen vietäväksi!

Lisätietoja: Elina ”Elli” Niskala, 044 0616 972